Kunnille apua kotihoidon suunnitteluun poikkeustilanteessa

Procomp tuo kunnille uuden tekoälyyn perustuvan palvelun kotihoidon palvelujen varmistamiseksi poikkeustilanteessa. Procomp FastTrack palvelun avulla kunnat voivat varmistaa palvelujen toimivuuden myös koronavirusepidemian mahdollisesti aiheuttamassa akuutissa hoitajapulassa sekä kotihoidon asiakkaiden hoito- ja palvelusuunnitelmien äkkinäisissä muutoksissa. Myös tartuntavaaraa vähentävä työntekijöiden vaihtuvuuden minimointi, on huomioitu palvelussa.

Palvelu perustuu Procompin pitkään markkinoilla olleisiin tuotteisiin ja 20 vuoden kokemukseen resurssisuunnittelusta. Palvelu on mahdollista ottaa käyttöön viidessä päivässä ja sen käyttökustannukset ovat edulliset.

Esimerkki.
Päivälle on suunniteltu 9 työvuoroa, joilla hoidetaan 73 kotikäyntiä, joista 3 vaati kaksi yhtäaikaista hoitajaa. Kolme hoitajaa ilmoittaa aamulla olevansa sairaana.

Procomp FastTrack palvelun avulla tehdään suunnitelmaan seuraavat muutokset: Poistetaan kolme hoitajaa käytettävistä, lyhennetään aamuruuhkan palveluaikoja -20% ja laajennetaan asiakaskäyntien aikahaarukoita +30 minuuttia molemmista päistä. Uudet suunnitelmat lähetetään hoitajille palvelun sisältämään mobiilinäkymään.

Näin yksikään asiakas ei jää ilman hoitoa, vaikka hoito-organisaatio on alimiehitetty. Uuden suunnitelman tekoon Procomp FastTrack palvelulla kului vain minuutteja.

Lisätietoja:
Procomp Solutions Oy: Timo Mäntylä, +358 50 3317 548, timo.mantyla@procomp.fi

Jaa artikkeli!

Facebook
Twitter
LinkedIn