Procomp ja Tiera sopimukseen kokonaisvaltaisesta optimointiratkaisusta

Procomp Solutions Oy on solminut Kuntien Tiera Oy:n kanssa sopimuksen kokonaisvaltaisesta optimointiratkaisusta, joka mahdollistaa palveluiden, kuljetusten sekä kotiin annettavien palveluiden päivittäisen asiakaskäyntien suunnittelun sekä muutosten hallinnan, mutta myös pitkän aikavälin strategisen suunnittelun ja mallintamisen.

Kuntien Tiera Oy:n omistajina on tällä hetkellä 325 kuntatoimijaa, joista suurimpia ovat Espoo, Tampere, Oulu, Turku, Lahti, Kouvola, Pori, Lappeenranta, Hämeenlinna ja Vaasa. Sopimuksen myötä Tieran omistajat voivat hankkia Procompin kokonaisvaltaisen optimointiratkaisun ilman kilpailutusta.

 

Procompin toimitusjohtaja Jani Rautiainen ja Tieran Digiratkaisut johtaja Pauli Päivärinta kopistelivat sopimuksen kunniaksi.

Kuntien Tiera Oy on kuntatoimijoiden omistama osakeyhtiö, joka kehittää kuntien, kaupunkien ja maakuntien ICT-palveluja verkostomaisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaiden sekä muiden julkisten- ja kaupallisten toimijoiden kanssa.

Procomp Solutions Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka on erikoistunut resurssisuunnittelun ja optimoinnin järjestelmiin.

Jaa artikkeli!

Facebook
Twitter
LinkedIn